INDIVIDUEEL TRAINEN MET OF ZONDER BEGELEIDING

Uiteraard kan er bij Ready4More ook lekker individueel getraind worden. Onze fitnessruimte is ingedeeld in 3 trainingszones voor fitness, cardio en kracht. Op basis van jouw doelstellingen en fitheid wordt een persoonlijk trainingsschema samengesteld, dat je helpt met effectief trainen. Daarnaast is er altijd een instructeur aanwezig die je kan helpen tijdens het sporten.

Fitness
Bij Ready4More stellen we de nieuwste fitnessapparatuur van het merk Hoist tot uw beschikking. Dit is unieke apparatuur vanwege de vooruitstrevende trainingstechnologie waarmee kan worden voorzien in de verschillende trainingsbehoeften van elke sporter. Van de startende onervaren sporter tot de atletische gevorderde sporter.
Cardiofitness
Afvallen en conditie opbouwen met cardio. Cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen uw niveau te verbeteren. Na verloop van tijd zult u merken dat u een constante hartslag aan kunt houden, om zo conditie op te bouwen of af te vallen.
Krachttraining
Krachttraining kan verschillende doelen hebben. Afvallen, de welbekende six-pack, sterker worden, meer explosiviteit, meer kracht, spiermassa opbouwen etc. Wat uw doelstelling ook is, bij Ready4More helpen we u graag om deze te bereiken en hebben we ook meer dan genoeg materiaal om elke spiergroep te kunnen trainen op diverse manieren.

KLAAR OM LEKKER AAN DE SLAG TE GAAN EN FIT TE WORDEN (EN BLIJVEN)?

Ja! Ik schrijf me in!

Contact

Ready4More B.V.

Kerkwijk 85
5258 KB Berlicum
073 – 851 87 55
info@ready4more.nl

Bank
NL67RABO 0184 8923 92

Openingstijden

073 - 851 87 55